Om Oss

 

 Familjen Järdin Aronsson och Wingpennans kennel

Vi är familjen där mycket kretsar runt hundar och jakt. För oss är det inte en hobby bland många andra,  utan livet med hundarna har blivit till vår livsstil..............

Ulrika och Aya hösten 2008 

Ulrika Järdin Aronsson

Jag är utbildad SBK instruktör sedan 1993. Har haft egna hundar sedan 7 års ålder. Började som 12-åring i Väsby BK:s ungdomssektion. 1990 började jag träna /tävla aktivt i bruks och lydnad med mina två Springer Spaniels. Halkade in på jaktträning först 1996, då familjen köpte sin flatcoated retriever från kennel Conover's. Blev helt tagen av jakten. Vår första jaktlabbe Sally kom till familjen i december 2005 och hon blev kennels stamtik. Har jägarexamen, men föredrar att gå som hundförare. Registrerade kennel Wingpennans 2006 och första kullen såg ljuset sommaren 2008. Vi jagar aktivt med våra hundar och vi är även anlitade som eftersöksekipage för trafikolyckor hos polisen. Har drivit ett hundpensionat här på vår gård under åren 2013 till 2020, sedan satte coronan stopp för den verksamheten - tur att man har alla sina egna hundar! 

 

Fam Järdin Aronsson på fasanjakt i Finland 2005

Leif Aronsson

Tidigare aktiv med brukshundar (schäfer). Har helt fallit över på jakt och jakthundar. Jagar flitigt med sin Wachtelhund Polka så fort tillfälle ges. Mycket aktiv jägare. Polka går många trakfikeftersök med husse.  Leif driver sedan 2015 ett lokalt byggföretag med specialisering inom betong.

Alexander och Hilla på fjället 2008 

Alexander Aronsson

Son i huset, född och uppvuxen med hundar. Han har en fantastisk hand med hundar. Gillar annars mest sport såsom fotboll, innebandy och golf. Tar väl hand om våra valpar och vuxna hundar. Numera pluggar Alexander på KTH och har flyttat in till Stockholm.