Om Oss

 

 Familjen Järdin Aronsson och Wingpennans kennel

Vi är familjen där mycket kretsar runt hundar och jakt. För oss är det inte en hobby bland många andra,  utan livet med hundarna har blivit till vår livsstil..............

Ulrika och Aya hösten 2008 

Ulrika Järdin Aronsson

Jag är utbildad SBK instruktör sedan 1993 och håller  (då tid finns) kurser på Väsby Brukshundsklubb. Har haft egna hundar sedan 7 års ålder. Började som 12-åring i Väsby BK:s ungdomssektion. 1990 började jag träna /tävla aktivt i bruks och lydnad med mina två Springer Spaniels. Halkade in på jaktträning först 1996, då familjen köpte sin flatcoated retriever från kennel Conover's. Blev helt tagen av jakten. Vår flat "Cliff" gick bort alldeles för tidigt och jag bestämde mig för att skaffa en jaktlabbe. Sally kom till familjen i december 2005 och hon visade sig ha de egenskaper och den kapacitet, som jag önskar från en retriever. Har jägarexamen, men föredrar att gå som hundförare. Registrerade kennel Wingpennans 2006 och första kullen såg ljuset sommaren 2008.

 

Fam Järdin Aronsson på fasanjakt i Finland 2005

Leif Aronsson

Tidigare aktiv med brukshundar (schäfer). Har helt fallit över på jakt och jakthundar. Jagar flitigt med min Wachtelhund så fort tillfälle ges. Älskar att ihop med familjen hålla på med jakt och jaktträning av våra jaktlabbar. Mycket aktiv jägare.

Alexander och Hilla på fjället 2008 

Alexander Aronsson

Son i huset, född och uppvuxen med hundar. Han har en fantastisk hand med hundar. Gillar annars mest sport såsom fotboll, innebandy och golf. Tar väl hand om våra valpar och vuxna hundar.