L-kullen har anlänt den 21 april-23 och de är leveransklara den 16 juni-23. Alla är svarta, tre hanar och två tikar. Är du intresserad av denna kombination så skicka gärna ett mejl (info@wingpennans.se) och berätta om dina planer för kommande valp och hur ditt liv ser ut. På grund av ett sent återbud så finns en svart hane kvar att tinga. 

 

Wingpennans Hedvig SE24042/2018 är parad i februari med Copperbirch Lancelot SE30166/2018. Nu är det snart dags för valparna att födas - i slutet av vecka 16 2023. Denna kombination hoppas vi ge ett gäng sunda individer med hög arbetsmoral/jaktlust och till detta en stor portion energi och nyfikenhet. Ett aktivt hem är ett måste för att ni ska trivas ihop. Jag återkommer här på hemsidan med mer info när de landat i valplådan. Jag förbehåller mig fri prövningsrätt av valpköpare. 

 

L-kullen - Jag planerar en kull till hösten 2022 - Wingpennans Hedvig bör löpa i oktober, hane ej bestämd. Jag återkommer med info här på hemsidan. 

 

K-Kullen - mor: Wingpennans Gittan far: Team Timberline Boss, valparna - två svarta tikar är födda 5 oktober 2021. De har flyttat till sina nya ägare i slutet av november. 

 

J-kullen, valparna är födda 30 januari 2021, två hanar och en tik, alla svarta! Alla i denna kull har nu flyttat till sina nya hem!

 

Planerad valpkull - J-kullen - februari 2021

Vår tik Wingpennans Gittan är nu parad med Breamsdown Benjamin (import fr England) i början av december 2020 och förhoppningsvis föds valparna i början av februari 2021. Snart vet jag om hon är dräktig. Är du intresserad av denna kombination så mejla gärna ( info@wingpennans.se) eller ring (070-259 85 55) och berätta om dig/din familj och vad du/ni kan erbjuda valpen för spännande liv. Aktivering är ett måste för att de ska må bra. Valpkurs ingår i valppriset. Jag förbehåller mig för fri prövningsrätt av valpköpare. 

 

 

 

 

Alla valpar har nu flyttat till sin nya hem 2020-03-29!

 

Nu är valparna här! Nio svarta valpar föddes 29 januari, fem hanar och fyra tikar. Alla valpar och modern mår utmärkt! 

 

Vi väntar nu en kull valpar med beräknad födsel i början av februari 2020 och leverans i månadsskiftet mars/april.

 

Vår härliga tik Wingpennans Elza är parad med den stiliga hanen Copperbirch Lancelot (irl import). Vi förväntar oss underbara valpar med hög arbetsmoral och ett stort knippe energi...därför lämpar sig dessa att få en vettig sysselsättning/tillvaro som en högt älskad familjemedlem med jakt, apportering, bruks, lydnad, viltspår, nosework mm på  menyn för aktivering. Elza har haft en kull tidigare 2018, där alla åtta valpar numera är röntgade med A-höfter och fria armbågar. Valpkurs ingår i valppriset. Hör av dig snarast om detta låter intressant så kan jag berätta mer.

 

 

 

Valpar födda 3 mars 2018

E; Minnows Irish Brand SE25497/2014   U: Wingpennans Elza SE38986/2014

4 hanar och 4 tikar, alla svarta

Leveransklara från den 28 april. 

Elza och Nacke

TvåtikarHkull18

 

 

Valpplaner 2018

Nu är Wingpennans Elza parad med Minnows Irish Brand - vet inte ännu om om hon är dräktig, men om allt går planenligt så föds valparna i början av vecka 10, dvs runt 5-6 mars. Jag förväntar mig sökstarka och arbetsvilliga individer - jag söker aktiva hem där hunden har en självklar plats i familjen och det erbjuds aktiviteter i vettig form, såsom jakt, apportering, bruks, lydnad, specialsök mm. Hör gärna av dig om du är intresserad av en valp i denna kombination.

 

 

 

Valpplaner 2015/2016

 

G-kullen:

Wingpennans Bissie har den 2 januari fått åtta stycken svarta valpar, två hanar och sex tikar med Conneywarren Brooklin. Alla valpar är tingade.

De blir leveransklara tidigast 27 februari, 2016. Hör gärna av dig om du är intresserad av denna kombination. Jag förutsätter att ni vill jobba med er nya hund och ni får en arbetsmyra som vill ha en uppgift här i livet.

 

 

Valpar 2015:

Vi har fått åtta stycken svarta valpar (två hanar och sex tikar) den 26 januari.  Mor:  Wingpennans Aya,  far: Conneywarren Brooklin. Vi förväntar oss ett gäng arbetsvilliga, nyfikna och friska Wingpennor. Vi söker valpköpare som sätter sin nya familjemedlem i fokus - en uppgift och mål (jakt, bruks, lydnad, eftersök, agility, rallylydnad mm) för er hund är en förutsättning att ni ska trivas ihop.  Valparna är leveransklara vecka 13 dvs före påsk. Valpkurs ingår i priset. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt av valpköpare. Hör gärna av er om ni är intresserade så berättar jag mera om denna kombination!

 

 

 

Valpar 2014:

Vi hoppas på ett gäng goa valpar efter lyckad parning mellan Wingpennans Bissie och Conneywarren Lennie. Valparna beräknas födas i slutet av vecka 22 d v s kristi himmelsfärds helgen och de blir då leveransklara i slutet av vecka 30. Vi söker aktiva hem där hunden är en klar familjemedlem och får stimulans i form av passande aktivitet - jakt, lydnad, bruks, viltspår och eftersök, agilty mm. Vi erbjuder valpkurs och vill finnas som stöttepelare så länge det behövs. Det finns också möjlighet att i princip alltid få hundvakt - driver ett hundpensionat. I mån av plats och möjlighet så bor Wingpennorna inne hos sina släktningar - är man bara ute i god tid så bereds plats i pensionatet då de uppnått lämplig ålder. Är du ute efter en glad och arbetssam hundkompis som får dela din vardag och fritid så är du välkommen att höra av dig. Berättar gärna mer om kombinationen.

VALPARNA ÄR FÖDDA - 2014-05-29,  FYRA SVARTA - TVÅ HANAR OCH TVÅ TIKAR, SE MER UNDER NYHETER!

Alla valpar är placerade!

 

Bissie

Conneywarren Lennie

 

Valpar 2012: 

Vi har fått åtta svarta valpar den 3 november. Fem hanar och tre tikar. De är undan Wingpennans Aya  och efter Viltvårdarns Luring. De blir leveransklara från 29 december. Alla mår bra och de ökar stadigt i vikt. Alla valpar är tingade!

 

Valpar födda sommaren 2011

Vår tik Wingpennans Aya har fått valpar med

SE J(J)CH Viltvårdarns Luring. Valparna är födda den 25 juni och då blir de leveransklara ca vecka 34. Aya är en härlig och balanserad tik som har använts flitigt på andjakter under den gångna jaktsäsongen. Hon är en liten, smidig tik och har en härlig attityd. Underbar att jobba med och vill vara till lags och göra rätt. Bra med andra hundar och hon har lätt att anpassa sig till nya miljöer. Luring är jaktchampion (B-prov) och har den rätta utstrålningen som tilltalar mig. Lugn, lyhörd och full av arbetsiver. Alla valpar har fått nya hem!   

Viltvårdarns Luring

e: Duvkullans Cello S22903/2000 u: Viltvårdarns Carat S32296/2002 

Labrador Retriever, hane, född 2007-08-26 regnr S60678/2007

A-höfter, ED ua (0), ögon ua, känd mentalstatus med godkänt skott

PRA-prcd, hereditärt fri, Svensk jaktprovschampion (B-prov)

Ägare: Sara Sundblom

 

 Wingpennans Aya

e: Tudorcourt Jay S39615/2006 u: Stjärnljusvägens Salamina S61642/2005 

Labrador Retriever, tik, född 2008-07-15 regnr S52825/2008

A-höfter, ED ua (0), ögon ua, känd mentalstatus med godkänt skott

1:a pris jaktprov nkl, Stockholmsprovet 2009-08-30

 

Vi jagar änder hösten 2010

 

 

 

 

 

Aya är fullt koncentrerad under jakten

 

 

 En dag på kontoret, mamma är bäst!

 

 

 

Förra årets kombination gav oss B-kullen, födda 15 januari 2010:

U: Stjärnljusvägens Salamina S61642/2005    

         E:Cynhinfa Flint  S18873/2007

 

 

Stjärnljusvägens Salamina 

 

Cynhinfa Flint  

Kontakta oss för intresseanmälan eller frågor

Vid leverans av våra valpar är de:

  • minst 8 veckor
  • registrerade i SKK
  • vaccinerade vid ca 7 veckors ålder (parvo)
  • avmaskade enligt konstens alla regler
  • chipmärkta och veterinärbesiktigade
  • dolda fel försäkring i tre år

Valpköpare får påse med 3 kg hundmat (Eukanuba) plus matlista och övrig information, DVD från SKK "Välkommen valp", snuttefilt med mammas och syskons doft. Valpkurs/valpträffar ingår utan extra kostnad.