Wingpennans nyheter

Boss och Bingo har flyttat

2010-03-13

Nu är det bara fyra valpar i stugan och i morgon flyttar Balder. Jag märker genast  färre bajshögar och att det är lite lugnare. Lite sorgsen, men glad att de fått så bra hem.  Hoppas att jag snart får rapporter om hur hemresan gick och första natten - tycker ni att jag är en hönsmamma? Ni ska veta att jag älskar dessa sex individer så jag måste få veta hur det går. Hoppas på en lugn natt och ute är det lagom kyligt. Balders familj kommer och hämtar honom i morgon förmiddag och jag tror att övriga, d v s Bissie, Bilbo och Balo får komma ut en sväng i morgon. Sally är så pigg och nu vill hon inte dia sina valpar längre. Juvrena känns bra och vi kan äntligen börja jobba igen.

Antal kommentarer: 1

2010-03-14 16:40:05 - Sara, kennelkarriars.se

Det är alltid lika ledsamt när ens småttingar lämnar boet, men jag kan trösta dig med att det går över & man blir genast gladare när man får nyheter och bilder på avkommorna efter att dom flyttat :)
Jag får komma och hälsa på lilla Bissie i veckan då, Sen hoppas jag på att få se dom små liven på Kennel träffen i Maj :) // Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)