Wingpennans nyheter

Vaccinering och Rosersbergs slottspark

2010-04-13

I måndags var vi hos veterinären och vaccinerade oss... Allt gick bra och efter det åkte jag och hundarna till Rosersbergs slottspark och gick en underbar promenad i solskenet. Fåglarna kvittrade och vi fick skott träning från skjutbanan. Bissie sprang  lös och irriterade gärna de andra hundarna. Hon är dock så följsam och lyssnar jättebra. På hemvägen stannade jag till vid ett fält och körde varsitt sökpass till hundarna. Aya är så uppmärksam trots att hon löper. Sally är lite busig och fick upp en hare, men jag fick stopp på henne. Hilla är lite förvirrad då jag tror hon är på väg in i höglöp. Ser framemot helgens valpträff och jag har dansat soldansen så att vi får förhoppningsvis inte regn på söndag - vi får väl se om vi har vädergudarna på vår sida. På söndag kommer Per-Åke och Sara till oss för planering av kennellägret.

Antal kommentarer: 1

2010-04-15 08:40:36 - Maria, www.mariaochliza.bloggsida.se

Hej igen!
Klokt utav dig att inte gå förrens hon är redo för klassen. Själv är det inga elit prov förrens på sensommarn,hösten så jag har hela sommaren att finslipa även fast hon redan nu har kommit mycket långt.
Vad det gäller valpar, så hade jag ju tänkt att ta på henne i vintras men planeringen ville annat. Nu blir det som så att jag parar henne i mars nästa år.
Kram/ Maria
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)